HOME Slovenský jazyk

Dnes je: 15.11.2018 meniny má: blahoželáme.

  O mne   Moje služby   Kontakt   NOVINKY   Súťaž/Kvíz        
   
Recepty kategórie
Najnovšie recepty

Neexistujú vhodné data!

Najnovšie Informácie
03.04.2015: Vyhodnotenie veľkonočnej súťaže:
Vyhodnotenie veľkonočnej súťaže o balíky produktov Podravka: 1.balík produktov v hodnote 20€ získava Katka Jankovýchová 2.balík produktov v hodnote 15€ získava Marek Baďura 3.balík produktov v hodnote10€ získava Katarína Šeďová
Výhercom gratulujem a ostatným prajem viac šťastia v ďalších súťažiach
Anketa
Páči sa Vám naša nová stránka www.dobrotyodrenaty.sk?

Ano (1551 hl.)
 
Nie (1067 hl.)
 
Celkom hlasovalo: 2618
Zobraziť všetky ankety
Spolupracujeme

Slané chuťovky * Pizza špirálky
Vydané dňa 23. 01. 2014 (1769 prečítané)
Pizza špirálky 500g lístkového cesta, 1 červená cibuľa, 50g šunky, 50g plátkového syra, 2PL kečupu, 50g strúhaného syra, vajíčko na potretie, sezam na posypanie, soľ, korenie

Postup prípravy receptu:

Cibuľu, šunku, plátky syra a kečup dáme do mixéra

 

rozmixujeme na pizzovú plnku, osolíme, okoreníme podľa chuti

 

lístkové cesto rozvaľkáme na hrúbku 3mm. Na polovicu cesta natrieme pizzovú plnku

 

prikryjeme druhou polovicou cesta

 

radielkom nakrájame tyčinky

 

zatočíme do špirály

 

poukladáme na plech s papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme sezamom

 

ďalší plech posypeme so  strúhaným syrom 

 

upečieme pri teplote 180°C 10-15 minút

 



Popis receptu: Chrumkavé pohostenie

[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasov: 1] Hlas hore 1 2 3 4 5 Hlas dole

Prihlásenie
Komentáre recepty

Databáza komentárov je prázdná!

Náhodny recept

Databáza je prázdná!

Spolupracujeme
Pridajte sa knám
Súťaž/Kvíz
Súťaž o pomocníkov do kuchyne
Od: 2014-09-16 23:59:59
Do: Uzatvorené
*
 
  Stránky pre RSS správy Stránky pre RSS správy Copyright © 2008 - 2018 Recepty od Rennatte Admin WebMail  

Výmenný Reklamný systém

Valid CSS Valid HTML
  Created by: MSteve Počet návštev: CNW:Counter TOPlist Counter Powered by: CMS phpRS 2.8.1