HOME Slovenský jazyk

Dnes je: 26.05.2018 meniny má: blahoželáme.

  O mne   Moje služby   Kontakt   NOVINKY   Súťaž/Kvíz        
   
Recepty kategórie
Najnovšie recepty

Neexistujú vhodné data!

Najnovšie Informácie
03.04.2015: Vyhodnotenie veľkonočnej súťaže:
Vyhodnotenie veľkonočnej súťaže o balíky produktov Podravka: 1.balík produktov v hodnote 20€ získava Katka Jankovýchová 2.balík produktov v hodnote 15€ získava Marek Baďura 3.balík produktov v hodnote10€ získava Katarína Šeďová
Výhercom gratulujem a ostatným prajem viac šťastia v ďalších súťažiach
Anketa
Páči sa Vám naša nová stránka www.dobrotyodrenaty.sk?

Ano (1374 hl.)
 
Nie (997 hl.)
 
Celkom hlasovalo: 2371
Zobraziť všetky ankety
Spolupracujeme

Slané chuťovky * Bryndzový osúch s kôprom
Vydané dňa 02. 07. 2014 (1884 prečítané)
Bryndzový osúch s kôprom CESTO:500g hladkej múky, 300ml mlieka, 1/2 kocky droždia, 50g masla, 1KL soli, 1KL cukru,PLNKA: 200g bryndze, 150g kyslej smotany, 2 vetvičky čerstvého kôpru

Postup prípravy receptu:

Z uvedených surovín na cesto pripravíme vláčne cesto a necháme nakysnúť. Bryndzu zmiešame so smotanou, kôpor nasekáme na jemno. Nakysnuté cesto rozvaľkáme na veľkosť plechu a 0,5 cm hrúbku, potrieme smotanovou bryndzou a necháme 10 minút kysnúť.

 

posypeme nasekaným kôprom a dáme piecť pri teplote 180°C 15-20 minút. Podávame ako dezert, alebo ako prílohu k polievke.

 



Popis receptu: Po všetkých dobrotách s ovocím, ktoré teraz ponúka záhradka som prešla na slanú chuťovku s bryndzou a čerstvým kôprom.

[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasov: 1] Hlas hore 1 2 3 4 5 Hlas dole

Prihlásenie
Komentáre recepty

Databáza komentárov je prázdná!

Náhodny recept

Databáza je prázdná!

Spolupracujeme
Pridajte sa knám
Súťaž/Kvíz
Súťaž o pomocníkov do kuchyne
Od: 2014-09-16 23:59:59
Do: Uzatvorené
*
 
  Stránky pre RSS správy Stránky pre RSS správy Copyright © 2008 - 2018 Recepty od Rennatte Admin WebMail  

Výmenný Reklamný systém

Valid CSS Valid HTML
  Created by: MSteve Počet návštev: CNW:Counter TOPlist Counter Powered by: CMS phpRS 2.8.1